2944_banner_Gaeldsraadgivning_FINAL

Få rådgivning om økonomi og gæld ved at udfylde skemaet Rådgivning om din økonomi og gæld kan du få ved at udfylde skemaet nedenfor.


Rådgivningen er til dig som har gæld, en lav indkomst og et lavt rådighedsbeløb.

Rådgivningen er fortrolig, uvildig og gratis.Du kan vælge om rådgivningen skal foregå i et af vores rådgivningscentre, online eller på mailUdfyld skemaet og få hjælp til din økonomi


Vil vide mere om rådgivningen, inden du sender skemaet klik her (åbner i nyt vindue)


Rådgivningen er fortrolig. Hvis du ønsker at være anonym, kan du nøjes med at skrive dit fornavn eller efternavn. 

 Kommentar
Hvad ønsker du hjælp til?/Ved mailrådgivning, skriv dit spørgsmål her


 1. Vilkår

  Vi kan først kontakte dig, når du har accepteret vores vilkår. De åbner i et pop-up vindue, når du klikker på 'Send' nedenfor.


  Når du har godkendt vilkårene modtager du en kopi på den e-mailadresse, som du har indtastet ovenfor.
Samtykkeerklæring

Vi har brug for din tilladelse og samtykke til opbevaring og behandling af dine oplysninger i forbindelse med din gældsrådgivning hos Forbrugerrådet Tænk.


Oplysninger vi indsamler

Vi har brug for dine oplysninger for at kunne give dig en personlig gældsrådgivning og komme i kontakt med dig. Derudover laver vi anonymiseret statistik.


Sådan behandler vi både fysisk og digitalt oplysninger

 • Kontaktoplysninger: Når du indsender din ansøgning, gemmes dine kontaktoplysninger og beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig og booke møder.
 • Økonomiske oplysninger: Når du modtager rådgivning, vil vi løbende blandt andet indsamle, gemme og udarbejde oplysninger om din gæld og din situation.
 • Personfølsomme oplysninger: Vi skal bruge fx dit cpr-nr. eller helbredsoplysninger, for at kunne vurdere dine muligheder eller udarbejde en fuldmagt.
 • Baggrundsoplysninger: Både ved opstart og afslutning af forløbet stiller vi dig nogle spørgsmål som fx antal børn, uddannelse og boligform. Dem bruger vi til statistik, og det er helt anonymt.

Vi videregiver aldrig oplysninger

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til nogen uden for gældsrådgivningen, medmindre du i løbet af rådgivningen, har givet os lov til det (fx til kreditorer).


Sikkerhed

Dine personoplysninger bliver kun behandlet i gældsrådgivningen. Derudover anvender vi sædvanlige eksterne databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi gør. Dette betyder, at andre ikke vil have adgang til dine personoplysninger, med mindre det følger af et lovkrav. Vi gemmer og opbevarer altid dine personoplysninger fortroligt og på sikre servere.

Vi opbevarer alle rådgivede sager i op til ti år grundet vores rådgivningsansvar. Derefter slettes dine oplysninger.


Dine rettigheder

 • Du kan til enhver tid få indsigt i og få udleveret dine oplysninger ved at sende en e-mail til privatliv@fbr.dk, ringe på telefon nr. 7741 7741 eller sende et brev til Forbrugerrådet Tænk, Fiolstræde 17B, 1017 København K.
 • Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 3319 3200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Du kan læse mere om Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik her


En kopi af samtykket modtager du på e-mailadressen, som du har indtastet under denne side.
 


 

Aalborg
Tlf.: 2556 7107

gaeld-Aalborg@fbrtg.dk 

Esbjerg
Tlf.: 2556 7109
gaeld-Esbjerg@fbrtg.dk
Nykøbing F
Tlf.: 2569 5001
gaeld-NykF@fbrtg.dk
Odense
Tlf.: 2556 7106
gaeld-Odense@fbrtg.dk
Kolding
Tlf.: 2086 3828
gaeld-Kolding@fbrtg.dk
København 
Tlf.: 2556 7100
gaeld-Kbh@fbrtg.dk
Ringsted
Tlf.: 2542 7585
gaeld-Ringsted@fbrtg.dk

Online rådgivning

gaeld-Online@fbrtg.dk