2944_banner_Gaeldsraadgivning_FINAL

Møde om fortrolig, uvildig og gratis økonomi- og gældsrådgivningHar du brug for hjælp til at skabe overblik over din økonomi, kan du få personlig rådgivning.

Du mødes med to frivillige gældsrådgivere, som hjælper dig med at kortlægge din økonomiske

situation og komme videre.


Rådgivningen er til dig som har gæld, en lav indkomst og et lavt rådighedsbeløb.


For at komme i gang udfylder du nedenstående skema. Herefter ringer vi til dig, hvor vi taler

nærmere om din situation og aftaler et møde.


Hvis du:Kommentar
Eventuel besked til os / Hvad ønsker du hjælp til?


 1. Samtykkeerklæring

  Vi kan først kontakte og rådgive dig, når du har læst, forstået og accepteret vores samtykkeerklæring. Den åbner i et pop-up vindue, når du klikker på 'Send' nedenfor.


  Når du har godkendt samtykkeerklæringen modtager du en kopi på den e-mailadresse, som du er har indtastet ovenfor.

  E-mailen indeholder en kopi af de oplysninger, som du har indtastet samt en kopi af samtykkeerklæringen.Samtykkeerklæring

Vi har brug for din tilladelse og samtykke til opbevaring og behandling af dine oplysninger i forbindelse med din gældsrådgivning hos Forbrugerrådet Tænk.


Oplysninger vi indsamler

Vi har brug for dine oplysninger for at kunne give dig en personlig gældsrådgivning og komme i kontakt med dig. Derudover laver vi anonymiseret statistik.


Sådan behandler vi både fysisk og digitalt oplysninger

 • Kontaktoplysninger: Når du indsender din ansøgning, gemmes dine kontaktoplysninger og beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig og booke møder.
 • Økonomiske oplysninger: Når du modtager rådgivning, vil vi løbende blandt andet indsamle, gemme og udarbejde oplysninger om din gæld og din situation.
 • Personfølsomme oplysninger: Vi skal bruge fx dit cpr-nr. eller helbredsoplysninger, for at kunne vurdere dine muligheder eller udarbejde en fuldmagt.
 • Baggrundsoplysninger: Både ved opstart og afslutning af forløbet stiller vi dig nogle spørgsmål som fx antal børn, uddannelse og boligform. Dem bruger vi til statistik, og det er helt anonymt.

Vi videregiver aldrig oplysninger

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til nogen uden for gældsrådgivningen, medmindre du i løbet af rådgivningen, har givet os lov til det (fx til kreditorer).


Sikkerhed

Dine personoplysninger bliver kun behandlet i gældsrådgivningen. Derudover anvender vi sædvanlige eksterne databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi gør. Dette betyder, at andre ikke vil have adgang til dine personoplysninger, med mindre det følger af et lovkrav. Vi gemmer og opbevarer altid dine personoplysninger fortroligt og på sikre servere.

Vi opbevarer alle rådgivede sager i op til ti år grundet vores rådgivningsansvar. Derefter slettes dine oplysninger.


Dine rettigheder

 • Du kan til enhver tid få indsigt i og få udleveret dine oplysninger ved at sende en e-mail til privatliv@fbr.dk, ringe på telefon nr. 7741 7741 eller sende et brev til Forbrugerrådet Tænk, Fiolstræde 17B, 1017 København K.
 • Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 3319 3200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

Du kan læse mere om Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik her


En kopi af samtykket modtager du på e-mailadressen, som du har indtastet under denne side.


Vi ringer normalt til dig inden for cirka otte dage.


For åbningstider og lukkedage klik her (åbner i nyt vindue)


Ringsted
Tlf.: 2542 7585
gaeld-Ringsted@fbr.dk
København 
Tlf.: 2556 7100
gaeld-Kbh@fbr.dk
Aalborg
Tlf.: 2556 7107
gaeld-Aalborg@fbr.dk
Esbjerg
Tlf.: 2556 7109
gaeld-Esbjerg@fbr.dk
Nykøbing F
Tlf.: 2569 5001
gaeld-NykF@fbr.dk
Odense
Tlf.: 2556 7106
gaeld-Odense@fbr.dk
Kolding
Tlf.: 2086 3828
gaeld-Kolding@fbr.dk