Topbanner-KAB

Møde om fortrolig, uvildig og gratis økonomi- og gældsrådgivningHar du brug for hjælp til at skabe overblik over din økonomi? Så book et personligt møde med to af vores frivillige gældsrådgivere.

Vores gældsrådgivere kan hjælpe dig, hvis du er kommet bagud med huslejen, eller er i fare for at blive sat ud af din bolig.

Du mødes med to frivillige gældsrådgivere, som hjælper dig med at kortlægge din økonomiske situation og komme videre.


For at komme i gang skal du udfylde skemaet på denne side. Herefter ringer vi til dig, hvor vi taler nærmere om din situation og aftaler et møde.


Hvis du:Kommentar
Eventuel besked til os / Hvad ønsker du hjælp til?


  1. Samtykkeerklæring

   Vi kan først kontakte og rådgive dig, når du har læst, forstået og accepteret vores samtykkeerklæring. Den åbner i et pop-up vindue, når du klikker på 'Send' nedenfor.


   Når du har godkendt samtykkeerklæringen modtager du på e-mail en kopi af de oplysninger, som du har indtastet samt en kopi af samtykkeerklæringen.  Samtykkeerklæring

  Vi har brug for din tilladelse og samtykke til opbevaring og behandling af dine oplysninger i forbindelse med din gældsrådgivning hos Forbrugerrådet Tænk.


  Oplysninger vi indsamler

  Vi har brug for dine oplysninger for at kunne give dig en personlig gældsrådgivning og komme i kontakt med dig. Derudover laver vi anonymiseret statistik.


  Sådan behandler vi både fysisk og digitalt oplysninger

  • Kontaktoplysninger: Når du indsender din ansøgning, gemmes dine kontaktoplysninger og beskrivelse af, hvad du ønsker hjælp til. Vi bruger oplysningerne til at kontakte dig og booke møder.
  • Økonomiske oplysninger: Når du modtager rådgivning, vil vi løbende blandt andet indsamle, gemme og udarbejde oplysninger om din gæld og din situation.
  • Personfølsomme oplysninger: Vi skal bruge fx dit cpr-nr. eller helbredsoplysninger, for at kunne vurdere dine muligheder eller udarbejde en fuldmagt.
  • Baggrundsoplysninger: Både ved opstart og afslutning af forløbet stiller vi dig nogle spørgsmål som fx antal børn, uddannelse og boligform. Dem bruger vi til statistik, og det er helt anonymt.

  Vi videregiver aldrig oplysninger

  Vi videregiver ikke personlige oplysninger til nogen uden for gældsrådgivningen, medmindre du i løbet af rådgivningen, har givet os lov til det (fx til kreditorer).


  Sikkerhed

  Dine personoplysninger bliver kun behandlet i gældsrådgivningen. Derudover anvender vi sædvanlige eksterne databehandlere, som vi har sikret, alle er beliggende indenfor EU, og som sikrer den samme sikkerhed omkring dine oplysninger, som vi gør. Dette betyder, at andre ikke vil have adgang til dine personoplysninger, med mindre det følger af et lovkrav. Vi gemmer og opbevarer altid dine personoplysninger fortroligt og på sikre servere.

  Vi opbevarer alle rådgivede sager i op til ti år grundet vores rådgivningsansvar. Derefter slettes dine oplysninger.


  Dine rettigheder

  • Du kan til enhver tid få indsigt i og få udleveret dine oplysninger ved at sende en e-mail til privatliv@fbr.dk, ringe på telefon nr. 7741 7741 eller sende et brev til Forbrugerrådet Tænk, Fiolstræde 17B, 1017 København K.
  • Du har også mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 3319 3200, eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

  Du kan læse mere om Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik her


  En kopi af samtykket modtager du på e-mailadressen, som du har indtastet under denne side.


  Vi ringer til dig inden for cirka otte dage.

  Hvis du har brug for akut hjælp, kan du tirsdag og torsdag ml. kl. 16-18 samt onsdag ml. kl. 14-16 ringe på Tlf. 25 56 71 00


  Økonomi- og Gældsrådgivning København

  Stormgade 20, 1. sal, 1555 København V.
  Tlf.: 25 56 71 00
  E-mail: gaeld-raad@fbr.dk